Van klantinzichten naar merk-waardige verbeteringen voor de Renault-rijder

07-02-2017

Klanten zijn net mensen. Zowel in een B2B omgeving alsook in een B2C omgeving zien we dat het gedrag van klanten steeds sneller en vaker verandert. Klanten kennen wordt steeds complexer.

 

Behaviour & Insight in 1 Day

Op 7 februari 2018 vindt Customer Behaviour & Insight in 1 Day plaats. In het programma is er van alles samengebracht. Van experts die veel onderzoek doen tot en met de praktijkervaringen van deskundigen en collega marketeers. Je gaat aan het eind van de dag met een aantal handvatten en tips naar huis om je eigen aanpak te verbeteren.

 

Renault & TOTE-M

Ervaar hoe Renault klantinzichten omzet in merk-waardige verbeteringen voor de Renault-rijder. Renault Nederland werkt samen met TOTE-M aan het creëren van waardevolle belevingen voor haar klanten om een bestendige relatie aan te gaan.

Tijdens het event nemen Caroline en Patricia je mee in de reis van inzichten naar verbeteringen aan de hand van één onderdeel van de klantreis: “Het feest kan beginnen”. Als de koop van de auto gesloten is, kan het feest beginnen voor de klant. Is dit altijd een feest?

  • wanneer koopt iemand
  • waarom koopt iemand
  • wat is dan een belangrijke beleving
  • hoe ontwikkel je een bestendige relatie

bron: renault.nl

Over Caroline Bertolin

Caroline Bertolin is Customer Experience Manager bij Renault Nederland. Haar missie bij Renault: bijdragen aan de uitstraling van dit geweldige Franse merk in Nederland door geweldige klantervaringen te creëren en de stem van klant in de organisatie te laten circuleren. Om iedere dag een beetje beter te worden….

 

Over Patricia Hoetelmans

Patricia Hoetelmans is Senior Consultant bij TOTE-M. Met een passie voor de creatie van waardevolle ontmoetingen is zij dagelijks actief om de relatie tussen opdrachtgevers en hun klanten te laten bloeien.

 

Aanmelden

Wil jij er ook bij zijn? Haal dan je toegangsbewijs via de link.

Tot 7 februari!