Partnerships

Beeckestijn Business School

TOTE-M werkt sinds 2009 samen met Beeckestijn Business School. Voor zowel de Postdoctorale leergang Customer Experience en Multichannel Management als de Post-HBO leergang Customer Journey en Experience Management verzorgen wij het kerndocentschap. Hiernaast worden vele andere gastcollege’s en clinics verzorgd. Interesse om je carrière en professionaliteit een boost te geven? Neem eens een kijkje op de website van Beeckestijn.

CX Circle

CX Circle is een onafhankelijke Customer Experience community waar professionals samenkomen voor het delen van kennis en het opdoen van inspiratie.

Gezien de ambities en het enthousiasme van de bestuursleden hoefden wij niet te twijfelen toen zij TOTE-M vroegen om dit initiatief als partner te steunen. Met minimaal drie CX-sessies per jaar zorgt CX Circle dat jij altijd op de hoogte bent van de ontwikkeling op je vakgebied en stellen we elkaar in staat de klantbeleving in Nederland naar een hoger niveau te tillen. Geinteresseerd in het programma? Neem eens een kijkje op de website van CX Circle!

Shaun Smith

Sinds 2008 werkt TOTE-M samen met Customer Experience goeroe Shaun Smith. Shaun is naast oprichter van de Britse firma Smtih+Co, veel gevraagd spreker en schrijver van bestsellers als BOLD en On Purpose. In dit laatste boek heeft TOTE-M een bijdrage mogen leveren aan het hoofdstuk waarin de case staat beschreven over UPC Business en moederbedrijf Liberty Global.

Copyright Sander Koning

Henkjan Smits

Wie kent hem niet, inderdaad de oud juryvoorzitter van Idols… Maar Henkjan doet zoveel meer. TOTE-M heeft het genoegen om samen met Henkjan bij onze klanten medewerkers en managers te inspireren en te motiveren het beste in zichzelf (de X-factor) naar boven te halen ten gunste van de klant.

Platform Innovatie in Marketing

Het Platform Innovatie in Marketing (PIM) is het kennisnetwerk op het raakvlak van marketing, innovatie en technologieën. PIM wil de commerciële slagvaardigheid van haar leden vergroten en van Nederland het meest inspirerende Marketingland van Europa maken. TOTE-M is lid van het PIM en draagt graag inhoudelijk bij aan het inspirerende programma.

Platform voor Klantgericht Ondernemen

PvKO (Platform voor Klantgericht Ondernemen) is een onafhankelijk kennisplatform en faciliteert een hoogwaardig netwerk voor marketeers, strategen, managers, onderzoekers en docenten die bijdragen aan de professionalisering van de klantgerichtheid van organisaties. TOTE-M is al sinds jaar en dag lid en draagt dit initiatief dan ook een warm hart toe.

 

Cultuurmarketing

Cultuurmarketing is de community voor iedereen die publiek verbindt met kunst, cultuur en erfgoed. Samen met 700 leden werken ze gedreven aan een sterkere kunst- en cultuursector. Het gezamenlijke doel is dat meer mensen kunst en cultuur beleven en er een breed draagvlak voor kunst en cultuur ontstaat. TOTE-M draagt inhoudelijk bij door het delen van kennis op het gebied van Customer Experience.

 

Comments are closed.